Vanvander organiseert (kleinschalige) culturele en/of kunstzinnige evenementen. Altijd verrassend en vaak op onverwachte locaties. Variërend van lezingen door inspirerende gastsprekers tot (intieme) concerten.

Laden Evenementen

« Alle evenementen

In waarme winterjûn mei Arnold Postma en Piter Wilkens

16 december - 20:00 - 22:30

- €25

Vrijdag 16 december is er een bijzondere muzikale avond in de Doopsgezinde kerk te Grou. Vanaf 20.00 uur zorgen Arnold Postma en Piter Wilkens voor een ‘waarme winterjûn. Van sfeervolle meezingers met humorvolle en gevoelige teksten tot stevige nummers en met enkele verrassende duet-nummers. Een unieke Fryske muzikale avond die je niet wilt missen. Jullie zijn van harte welkom!

Arnold Postma is al meer dan 30 jaar op verschillende podia te vinden. Met zijn veelzijdige repertoire is hij praktisch voor elk feest inzetbaar. Openlucht, tenten, zalen, discotheken, cafés, Arnold voelt zich op het podium als een vis in het water. Speciaal voor deze avond zingt Arnold een groot aantal veelzijdige winter- en kerstnummers, soms met een verrassende gast …! Grote bekendheid krijgt hij in Fryslân met een Friese overzetting van het nummer Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij. Als kers op de taart haalde Mei ik dan by dy de 21ste plaats in de Fryske Top 100.

Piter Wilkens stond in 1979 aan de basis van de Friestalige popmuziek en nog steeds staat hij in muzikaal Fryslân aan de top. In Simmer2000 stond hij samen met De Kast, Rients Gratema en Maaike Schuurmans avonden lang in een uitverkochte grote tent. Piter zingt uitsluitend in het Fries of in aan het Fries verwante dialecten. Bekende nummers zijn onder meer It paad werom, Knoopkes, Dûnsje mei dy, Greideroas en Beerenburg is myn sjirurg. Maar ook voor bekende en onbekende kerstnummers draait Piter zijn handen niet om!

Kosten zijn slechts 25 euro per persoon, volledig verzorgd met hapjes en drankjes.

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

vanvander

Locatie

Doopsgezinde kerk
Hoofdstraat 44
Grou, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

vanvander

Locatie

Doopsgezinde kerk
Hoofdstraat 44
Grou, Nederland
+ Google Maps